Jurnal de scris – Ediția de SuperBlog. Săptămâna 3

sursa foto: canava.com

Scriu articolul acesta printre f5-uiri. Aștept nota la proba magNET.ro, adică cea la articolul legat de cafea despre care v-am scris săptămâna trecută. Curiozitatea mă macină mai eficient decât orice râșniță a oricărui espressor de pe planetă. O secundă doar! Nu, tot n-a apărut.

Notele au început să apară una-câte-una. E drept, asta pe care o aștept e abia a patra. Până acum mă declar mulțumită de rezultate, deși am câteva nelămuriri. Dar, până la urmă, jurizarea probelor e afectată și de subiectivitatea celui însărcinat cu acest lucru. Și noi, superbloggerii, trebuie să ne asumăm asta. (Deși uneori e greu și simți cum te roade chestia asta!) De lăudat, totuși, a fost gestul lui Horațiu Voicu din juriul Answear de a ne da feedback în particular. Așa cum vă spuneam la finalul ediției de primăvară, feedback-ul e extrem de important, dar cam rar în competiție. Cred că puține sunt juriile care fac asta, până acum pot număra doar trei: Dodo Pizza, Mona Rusinescu (a jurizat o probă în primăvară) și Answear.

M-am oprit din scris o clipă și-am mai dat încă un refresh la pagina cu note. Tot n-a apărut nimic. Eh, trecem mai departe. La capitolul scris… sincer nu știu cum a trecut timpul. Norocul meu a fost că aveam două articole deja scrise, așa că acelora le-am dat brânci în online în data limită fără prea mari eforturi. Doar la proba de sâmbătă am scris în aceeași zi cu termenul limită. Articolele publicate:

Până acum cel de-al treilea articol din lista de mai sus mi s-a părut cel mai greu de scris. Pur și simplu nimic nu-mi venea în minte. Norocul meu e că următoarele trei probe au fost extrem de drăguțe, astfel că weekend-ul acesta m-am mobilizat și-am scris niște povești tare frumoase. Știu sigur că o să vă placă!

Și cam atât despre săptămâna aceasta. Mă întorc la f5-uit.

Să aveți o seară minunată, dragilor!

2 gânduri despre “Jurnal de scris – Ediția de SuperBlog. Săptămâna 3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.