Jurnal de stări și întâmplări și-un pic de scris

Jurnal
sursa foto: canva,com

Mulți dintre voi probabil că așteaptă un jurnal de SuperBlog. Am rămas în urmă, știu, dar nu s-a mai întâmplat nimic notabil. Articolele și notele au curs cu o viteză uluitoare. Mai sunt doar patru probe de apărut și… nu-mi vine să cred cum de timpul s-a scurs atât de repede. În fine, promit solem să vă scriu mai multe despre competiție săptămâna viitoare. Acum vreau să vorbim despre altele, așa că deschid o filă de jurnal clasică.

Săptămânile trecute au fost niște vacarmuri. De cuvinte. De nervi. De prea multă muncă. Uneori mă întreb cum de nu am clacat până acum. Bine, era să clachez… nici acum nu știu cum am reușit să mă redresez. Dar, stați, mâine e din nou luni. Wish me luck! Am mare nevoie, altfel ajung la Vedea – cine e din Argeș știe sigur la ce mă refer, cine nu… să mă întrebe.

Astăzi a fost duminică. Cum a zburat atât de repede? Aveam nevoie de mai mult timp. Nu știu voi, dar eu am început de mult AMR-ul până la concediul de iarnă.

Mă gândesc la mult prea multe: la A., la ai mei, la job, la casă, la SuperBlog, la ce o să scriu după SuperBlog ș.a.m.d. Uneori toate acestea se amestecă în mintea mea și se fac precum o saltă de vară cu roșii și castraveți.

Ascult obsesiv asta:

Am început să citesc Pescarul nimicului – cartea Simonei. Și-mi place. Cuvintele ei sunt calde precum o îmbrățișare. De asta aveam mare nevoie.

Am învățat că nu le pot face pe toate, că trebuie să renunț la competiția cu propria mea persoană și să mă bucur de viață. Până la urmă, nu-s robot. Și dacă-aș fi, totul ar deveni o banală combinație de 0 și 1, iar asta nu-mi doresc să se întâmple.

Dar voi ce mai faceți, dragilor?

8 răspunsuri la „Jurnal de stări și întâmplări și-un pic de scris”

 1. Bună, draga mea!
  Hai să le luăm pe rând!
  1. După competiție o să ai ce să scrii, de asta poți fi sigură!
  2. Nu te agita inutil pentru lucruri ce par acum foarte importante, mâine nu vor mai fi! Vor fi altele!
  3. Fii bună pentru tine! Ceilalți au alte treburi!
  Ce mai fac eu!?
  Scriu puțin și prost!
  Desenez ceva mai bine decât scriu!
  Lumea nu mă înțelege ( nici eu pe ea!) de ce nu mă grăbesc! Răspunsul este simplu: nu vreau! Nu mă interesează părerea lumii!
  Ai grijă de tine!

 2. Bănuiesc ce ai vrut sa zici cu Vedea, dar pentru mine e localitatea prin care treceam către ai mei, de la București la Dragasani. 😁 Era ceva de genul: pe unde o luam, pe Vedea sau pe Dealul Negru? Prost rău drumul pe acolo, iar dacă folosești microbuzul care face cursa Dragasani-București și invers, ai parte de o zguduiala pe cinste. Ha, ce amintiri mi-ai stârnit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.