Jurnal de scris – Ediția de SuperBlog. Săptămânile 6, 7 și 8

jurnal de scris
sursa foto: canva

Nu am mai scris de ceva timp despre avansarea articolelor mele din SuperBlog. Nu prea s-au întâmplat multe, e drept, doar am scris și… asta mi-a ocupat tot timpul. Cumva, participarea la o astfel de competiție te acaparează. Nu mai e loc de altceva. Efectiv, toată armata resurselor creative din mintea ta e direcționată înspre temele propuse.

SuperBlog-ul e, în primul rând, o competiție cu tine-însuți și abia apoi cu ceilalți. Să scrii la foc continuu pe niște teme impuse timp de două luni nu e chiar atât de ușor. La un moment-dat îți vine să arunci cu laptopul cât colo căci nu mai ai idei și toată casa ți-e vraiște pentru că nu mai ai timp de ea. Pot spune cu mândrie că weekend-ul acesta mi-am atins scopul principal: am tras tare și am scris la toate probele rămase. Articolele sunt momentan parolate, dar le voi elibera treptat în serile în care expiră termenele limită. Asta și așteptarea notelor îmi mai rămân de făcut.

Spuneam, nu demult, că abia aștept să scriu și altceva. Idei am. Însă… voi începe cu o mică pauză. Nu va fi lungă, promit! Am doar nevoie de câteva zile pentru ca soldățeii din armata de care vă spuneam la început să se odihnească, altfel sigur se vor revolta împotriva mea! Până atunci, promit să postez articole mai vechi pe Facebook, deci fiți pe recepție! Am scos de la naftalină niște chestii interesante de care și eu uitasem.

Voi încheia fila aceasta de jurnal aici. Ea e ultima din jurnalul de scris dedicată acestei ediții de SuperBlog. Sper doar că v-au plăcut articolele mele din competiție, eu am făcut tot posibilul să le fac cât mai interesante. Și-mi cer și scuze c-am lipsit ceva mai mult de pe blogul acesta, cel de suflet, dar cum v-am zis: competiția îți consumă toate resursele! Totuși, vine luna decembrie, deci voi avea grijă să compensez cumva lipsa!

Să aveți o seară minunată, dragilor!

❤ D.

P.S.

Promit ca după afișarea ultimei note să revin cu un articol mai amplu pe De-ale Dianei în care să vă spun mai multe despre competiție și pe ce loc am terminat!

7 gânduri despre “Jurnal de scris – Ediția de SuperBlog. Săptămânile 6, 7 și 8

  1. Draga mea cea dragă, tu știi cât de mult apreciez ce faci, cât apreciez ce, cât și, mai ales, cum scrii! Sunt convinsă că vei ocupa un loc de frunte, îl meriți! Îl meriți pentru că ai pus în fiecare articol o fărâmă din sufletul tău. Sigur că ai nevoie de o pauză. Scoate-te din priză și fă un timp și altceva (salam de biscuiți, sper că știi de glumă!)! Crede-mă, îți va prinde bine! Ai vreme, ai toată viața în față!
    Aștept rezultatele! Să ai o săptămână rodnică!

  2. Pingback: The Talks: Viața ta pe social media precum un tatuaj - De-ale Dianei

  3. Uau, doua luni de scris zilnic pe o tema impusa?! Felicitări pentru tărie, ambiție, perseverenta și creativitate! Eu nu as reuși, asa ca am tot respectul și admirația pentru cei care pot!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.