9 ani de blogging pe WordPress

9 ani de blogging
sursa foto: Canva.com

Mă uit de ceva timp la pagina goală și aștept să-mi vină cuvintele, dar nu vin. Toooot aștept și ele nu vin. Adevărul e că nici mie nu-mi vine să cred că astăzi se fac 9 ani de când am pășit pe WordPress. Spun doar pe WordPress pentru că de blogging mă apucasem cu ceva timp înainte, vreo 2 ani cred, pe defuncta platformă Multiply și apoi pe Blogger – pe vremea aceea Blogspot. Însă abia de când mi-am deschis străduța blogosferică pot spune că am început să mă ocup de-adevăratelea de blogging, nu doar să mă joc.

Pe parcursul acestor 9 ani am trecut prin multe. Am schimbat un nume incredibil de lung – Strada Unde Soarele Mai Răsare Din Când În Când – cu unul ceva mai scurt. Am renunțat la a mai scrie despre depresii. Am experimentat și o altă platformă, dar tot aici mi-a fost mai bine. Am mai greșit, dar până la urmă nu din greșeli învață omul? Cum am spus și-n discursul meu de la Gala SuperBlog, bloggingul înseamnă asumarea a ceea ce scrii, faci, comentezi, a tot…

Anul acesta, însă, a fost anul celor mai mari schimbări. După o pauză de câțiva ani am revenit în competiția SuperBlog cu ocazia ediției de primăvară. Văzând că pot, dar și că am rămas cumva în urmă, mi-am deschis un nou blog, De-ale Dianei. Am dus acolo tot ce era ancorat în realitate, iar aici am lăsat doar lucrurile de suflet. În toamnă m-am înscris din nou și-am terminat competiția pe podium. Lucrul acesta m-a ambiționat, iar următorul an îmi propun să fie un an al evoluției pe ambele bloguri!

Mi-am propus să devin mai bună în ceea ce fac în blogosferă, da, iar pentru asta o să scriu mai des… cât de des pot eu! Sper sunt sigură că-mi veți fi alături în această călătorie așa cum ați făcut-o întotdeauna. Știți, uneori mi se pare copleșitor faptul că atâția oameni mă citesc și mă susțin deși majoritatea nu m-au cunoscut niciodată! Aș putea eu vreodată să vă mulțumesc îndeajuns? Nu cred. (Acestea nu sunt vorbe goale, chiar înseamnă enorm pentru mine!)

Eh, uite că totuși am scris ceva. Se leagă, nu se leagă – acestea sunt gândurile mele acum, la 9 ani de blogging pe WordPress. Abia aștept să văd ce-mi rezervă următorii ani!

P.S.

Nu am uitat că vă sunt datoare cu niște răspunsuri, vin și ele mai pe seară.

P.P.S.

La mulți ani și celor care-și serbează ziua onomastică astăzi!

❤ D.

20 de gânduri despre “9 ani de blogging pe WordPress

 1. Diana, la mine e încă noapte, am ochii haotici de somn (de ce naiba scriu!), dar cum să nu-i răspund eu Dianei!?
  Tu ştii cât te admir nu numai pentru ce faci, şi, Doamne, multe faci!, cât şi pentru ce eşti şi cum eşti!
  Aşa că, îți spun doar că vei reuşi în toate! Doar dozează-le bine!
  A, cred că şi blogul meu are tot 9 ani! Nu ştiu!
  Spor în toate!

 2. Zici ca te urmaresc si te sustin oameni care nu te cunosc, dar uneori poti sa ajungi sa cunosti pe cineva cat de cat, fie si numai citind ceea ce scrie, mai ales pe o durata mai mare de timp. Nu pot decat sa iti urez sa ajungi acolo unde doresti cu aceasta activitate, iar faptul ca invatam in timp e foarte adevarat si benefic. Pupici si la multi ani!

  1. Aici ai dreptate, pe unii am ajuns să vă cunosc, la fel cum și voi ați ajuns să mă cunoașteți pe mine. Lucrul acesta îmi aduce multă bucurie! Dar mai sunt și persoane care preferă să fie anonime, și nu știu de ce 😦 Mulțumesc pentru tot, draga mea ❤️

 3. Pingback: 2019: ce a însemnat și ce lecții de viață mi-a adus - De-ale Dianei

 4. Pingback: Cele mai mari satisfacții pe care mi le-a adus blogul - De-ale Dianei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.