Tot despre mine

Nu acum multe minute am citit ceva scris de Mona pe Facebook. Mintea mi-a zburat la serbarea mea de 8 martie de pe clasa a III-a… sau era a IV-a? În fine, nu contează. Aveam o fustă neagră „moștenită” de la vară-mea (așa era pe atunci), ciorapi albi și niște pantofi de lac. La naiba, eram așa încântată de fusta aia că până în serbare făceam numai piruete prin sala de clasă. Eh, și așa, din piruetă în piruetă am avut una dintre cele mai artistice căzături ale vieții mele, iar ciorapii mei albi deveniseră în mare parte gri. Nu a mai fost timp să mă curăț. Am continuat serbarea așa…

Dar, gândindu-mă bine, eu mereu am avut accidente – mai mici, medii sau mari. Până și de curând, vrând să pun mixerul la locul lui, mi-a picat o sticlă de ulei pe jos. Nu vreți să știți cum a rămas podeaua bucătăriei și cât timp am petrecut curățând-o.

Cred că fără aceste „mici întâmplări” nu aș mai fi eu. Am învățat să trăiesc cu ele, mă definesc la fel de mult precum toate celelalte lucruri acumulate în acești 30 de ani împliniți azi – 11 aprilie 2020. Nu sunt perfectă, dar eu mă iubesc.

22 de gânduri despre “Tot despre mine

  1. Iosif

    Desi au trecut 7 zile de la superbul eveniment al serbarii celor 30 de primaveri cu urcusuri si caderi, eu îti urez din toata inima un sincer si calduros La Multi Ani cu sanatate,pace, bucurii si împliniri în toate, si sarbatori magnifice, minunate, binecuvântate de Cel Ce Este Lumina lumii, si ne-a adus la adevarata viata din întuneric si din moarte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.