10 ani

Au trecut 10 ani de când scriu aici, mai des, mai rar, dar scriu. Indiferent de unde mă duce drumul scrisului online sau offline aici rămâne locul meu de suflet. Aici, pe străduța mea de iluzii. Și datorită vouă, oamenii de aici, oamenii care m-ați citit primii am ajuns unde am ajuns cu De-ale Dianei, am ajuns să fiu publicată într-o antologie și, mai ales, am scris povești cu mai multă încredere.

Am vreo 13 ani de blogging, dar adevăratul meu drum în blogosferă a început când am ajuns aici, pe WordPress. Acesta a fost adevăratul meu punct de început și cu fiecare om ce a venit pe aici am învățat. Așa că vă mulțumesc fiecăruia în parte. Aniversarea aceasta e a tuturor, nu doar a mea. La mulți ani, dragilor!

♥D.

23 de gânduri despre “10 ani

  1. Draga mea, Diana! Zece ani aici înseamnă mult sau poate nu chiar, dar cert este că aici ne-am cunoscut, pe această stradă, plimbându-mă tot mai des şi cu tot mai mult drag! Însă cel mai important lucru este că „iluziile” s-au transformat în certitudini! Mă bucur pentru realizările tale şi îți doresc să reuşeşti să ajungi acolo unde ținteşti, indiferent cât de sus, iar eu sunt convinsă că nimeni şi nimic nu te poate opri pentru că ai de partea ta totul: tinerețe, talent, curaj, ambiție!
    La mulți ani ție şi blogului tău!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.