Un cadou, o iubire, un bilet la circ. Concurs

sursa & edit foto: Canva Pro

Știu, Moș Nicolae a trecut deja pe la voi și probabil v-a lăsat deja cadouri în ghetuțe. Însă am și eu ceva pentru voi!

Așa cum știți, luna decembrie e specială aici, pe prima mea străduță blogosferică. Iar anul acesta vreau să o fac extra-specială, cu provocări diverse așa cum aveam pe vremuri! Prima vine azi și sunt sigură că o să vă placă, dar înainte, zic să-i dăm un pic de context!

În luna august am primit de la Natașa Alina Culea două noi cărți semnate de ea: Rusalka și Un bilet la circ numit iubire, pe aceasta din urmă primind-o chiar în dublu exemplar. Am știut de la început că vreau să împart un strop din bucuria mea cu cineva care citește acest blog și uite că a venit timpul!

Prin urmare, cineva dintre voi va putea câștiga un exemplar al romanului (care este o versiune re-editată a romanului Arlechinul) răspunzând într-un comentariu la acest articol la întrebarea următoare:

Dacă viața ar fi un circ, tu ce rol ai avea: acrobat, arlechin, dresor etc.?

Aștept comentariile voastre mai jos până duminică 12 decembrie ora 15:00 când voi efectua extragerea utilizând random.org (prin urmare, fiecare comentariu va primi un număr). Câștigătorul va avea la dispoziție 5 zile pentru a-și revendica premiul, în caz contrar, voi efectua o nouă extragere.

Acestea fiind zise, vă urez tuturor SUCCES!

37 de gânduri despre “Un cadou, o iubire, un bilet la circ. Concurs

 1. Haha faina provocarea! Eu cred ca as fi arlechin, pentru ca sunt o fire vesela și ceilalți ma cauta pentru optimismul meu. Și mai și jonglez cu chestii iar dacă le scap…rad și eu odată cu mulțimea:))

  1. Viata mea este un circ. 😂 Clovnul sunt eu. Veșnicul vesel-trist, imaginea bucuriei care ascunde tristeți, dansatorul pe sârmă întru bucurarea celorlalți. Dar și acrobat as putea fi combinat cu jongler. Ma arunc de multe ori de la înălțimi riscând, jonglez cu stările pe care le am ca să mă scot la lumină. Viata mea chiar e un circ. 😂

 2. Mereu plină de surprize! 😉
  Eu sunt un arlechin fără să fiu la circ. Fac tumbe, imaginare de cele mai multe ori, şi plâng atunci nu se vede asta. Sau râd tare prin gândurile mele, mai ales atunci când „societatea” sau momentul ne obligă la seriozitate.
  Spun de acum aşa: dacă norocul, deşi nu cred, mă va alege pe mine, dau premiul cui vrea Diana 😉

   1. Ralu Paun

    Acrobat! Iaca și de ce:

    1. Viata e ca o funie pe care te balansezi..când la stânga, când la dreapta..când în sus, când în jos.
    2. Din cauza acestei „funii”, înveți echilibrul.
    3. Incet-incet, te adaptezi și treci la noul nivel de giumbușlucuri.
    4. Pt ca am făcut gimnastica (e singurul răspuns nemetaforic). 🤣

    Te pup!

 3. Irina Cristina Ţenu

  Hmmm…primul cuvânt care mi-a venit în minte a fost dresor. Îmi place să țin lucrurile sub control, însă cred că mi-ar plăcea să fiu și acrobat. Cum fac acrobații cu ajutorul cuvintelor în arena vieții, cred că mi-ar plăcea să fac acrobații și în arena circului. 🙂

 4. oanalambrache

  Cred că aș fi clovnul, pentru că uneori râd, uneori plâng, dar mereu încerc să îi binedispun pe cei din jur indiferent de starea mea.

 5. Pingback: Rusalka Natașei-Alina Culea m-a prins în vraja ei - De-ale Dianei

 6. Cred că rolul de acrobat mi se potrivește cel mai mult. Mereu mi-a plăcut să muncesc singur, în liniște, să nu spun nimănui ce vreau să fac, urmând ca la spectacol să ofer un moment fără cusur.

 7. Pingback: Avem un câștigător – Illusion's Street

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.