11 ani de Illusion’s Street

sursa foto: Pexels, edit: Canva Pro

Am început blogging-ul cu timiditate. Pe o platformă prea puțin cunoscută, Multiply. Era 2007 și, oricum, toată treaba asta cu scrisul online era necunoscută. Câțiva ani am scris doar acolo, în engleză. Dar, cu timpul, am început să simt că nu mă puteam desfășura cum trebuie. Da, engleza mi-a fost dintotdeauna ca o a doua limbă căci am studiat-o încă din grădiniță însă ce simțeam eu era ceva prea greu de explicat. Așa că în 2010 undele www-ului m-au purtat aici. Abia de atunci pot spune că aventura a început cu adevărat!

Aici am început să îmi șlefuiesc scrisul. Aici am început să învăț cu ce se mănâncă blogging-ul. Aici v-am găsit pe mulți dintre voi, cei care îmi sunteți mereu alături.

Sigur, poate acum sunt mai prinsă cu alte proiecte, dar, cum v-am mai zis, aici e locul meu de suflet. Astăzi el împlinește 11 ani și, sincer, parcă totul a durat doar o clipă! De ce s-a scurs totul atât de repede? Nu știu. Poate pentru că așa se întâmplă cu lucrurile bune, ai impresia că trec mult prea repede prin timp. Știu, însă, că voi rămâne aici! Așa că, să ne citim cu bine și în anii ce vor veni!

P.S.

Totuși, până atunci, mai am ceva de făcut: să ofer un premiu promis încă de săptămâna trecută. Cine credeți că l-a primit? Ei… aflați în a doua poză din galerie!

Felicitări, Ana! Un premiu meritat pe deplin 😀 Aștept un semn de la tine în privat!

8 gânduri despre “11 ani de Illusion’s Street

  1. La multi ani inca o data, la multe scrieri minunate, aici pe blog sau publicate pe hartie! Ma bucur mult ca am castigat ❤ Imi amintesc de momentul in care am mai castigat un concurs aici, pe Straduta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.